Dana cute
By: norhidana miswan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Apr-2009 00:35 Email | Share | Bookmark
ujung minggu yg mmg bizi lah

baju coklat
bunge kristal
pink glp
ada highligt skit
baju bdk umah aku
kain nyer lmbt gile
comel kan
cndrahati dr kak azue
pojek terbaru aku

tak banyak nk cite lah...

cume nk cite pasal manik aku lah....
minggu lps ada membe ofis aku bg baju utk gi knduri kwin....
2 helai....

kain linen.... coklat n pink glp.... kain dia kain kosong tp ada corak2 gk lah....
disebabkan dia nk kt tgn je... so aku pun hentam lah bt bunge2....
memula fkr nk bt slow2 lah konon nyer sbb ujung minggu duk umah je kan....
tp... rupenye2 mlm sabtu tuh kak azue antar tempah kt aku utk kawin adik dia... 2 helai dia nk pakai urgent.... ujung bln ngn awal bln dpn.... so, itu yg aku express way je siapkan bju kwn ofis aku....


siap je bju kwn aku yg 2 helai tuh... ahad tuh aku siapkan lak kwn umah aku nyer baju....
itu pun dia nk pakai utk knduri kawin gk.. tp bln 6...
walaupun lmbt lg dia nk gune... tp sbb dia lama dh suruh aku jht baju dia.... so aku bt dulu lah sbb tkt bile dh bz bt baju kak azue kang tak sempat










yelah kak azue antar kt aku 8 helai... hehehehhe
mmg customer of the month lah.... bz lah aku mencari idea lps nih
aku akan cube bt yg the best lah... moga2 nnti kak azue akak puas hati...

apa pun tq kak azue ngn abg halim nyer sbb sudi dtg tmpt aku jauh2 tuh....
n tq bg kepercayaan kt aku utk menjht baju dia....

tq gk kt akak azue sbb bg cenderahti utk dana.... mekasih banyak2 ek kak....

so.... jom lah kite lyn gambar2 nyer ek




ni pojek mega aku






JATUH KEPADA... KAK AZUE GLAMERS

http://azueriena.fotopages.com




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net