Dana cute

My name: norhidana miswan
My Fotopage: http://houridana.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
fariha nuzu
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151161517063936.473341.371129228935&type=1 url( BeadworkByGlamstarz) dh update kat facebook fanpage :-D View this Fotopage entry
annural balkis
Latest entry:GREEN KIARA
panas dari oven... siap, putus benang..letak atas meja, amek gambar.. amek cable fon, transfer dalam pc, then upload.... GREEN KIARA.... busana rakan sepejabat mahu digayakan di majlis kenduri kawen adik ipar..... View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
dzila zahari
Latest entry:THIS IS MY BIZ. CARD
MAKLUMAN Menerima tempahan manik untuk tatarias di busana anda. Sila hubungi saya melalui email atau panggilan talipon seperti tertera di bawah untuk maklumat lanjut View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Noraziyan Hj Abdul Aziz
Assalamualaikum... Lama saya x berceloteh di sini...entry yg lama2 saya dah padamkan....hehehehe.....saya mengambil kesempatan ini mengalu-alukan kunjungan anda smua ke laman saya yg x seberapa ini....dan ingin saya war2kan di sini...saya amat menghargai sekiranya hasil2 saya di sini di jadikan rujukan anda di sini untuk mencari rezeki sampingan di rumah...sebab saya jugak buat rujukan melalui pengamatan saya dari hasil dari beaders2 jugak..TETAPI...apa yang ingin saya tegaskan di sini...sebarang pengCOP... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
sue eddy
Latest entry:BELOVED FAMILY TICKER...
FOR THE LATEST ENTRY ..........SCROLLLL DOWNNNNNNN PLZZZZZZZZZZZ...!! View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
leez balezza
Latest entry:Bandung last part
Ni last part bagi entry bandung yer kawan-kawan. Banyak lagi entry yang tengah tunggu turn. Nak kena ingat balik satu persatu hehehe sabor je la kan... [image]https://lh5.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEQw3GrDI/AAAAAAAACOQ/Fi44qo7zRns/s512/IMG_6815.jpg[/image] Apesal tembon giler time ni ha??? [image]https://lh3.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEKNkvOlI/AAAAAAAACNQ/2uvvQk7lxSY/IMG_6799.jpg[/image] Last day dinner kat Kampung Daun. Tempat dia memang best. Sejuk jer kat situ, cam makan kat... View this Fotopage entry
cho zila
Latest entry:Fotopages Kembali
Dengar khabar fotopages kembali... terus menjenguk ke sini... Oh la la la... dah ada rupanya... View this Fotopage entry
ARRY BEADWORKS
View this Fotopage latest entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
RnZ Photo JB
Untuk mendapat keterangan lanjut & salinan pakej sila klik - http://rnzphoto.blogspot.com/ atau hubungi talian h/p 013 7766593 - Ramlan Hj A.Rahman http://s04.flagcounter.com/more/ICuD() View this Fotopage entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
dk manik collections
Latest entry:dah bertukar angin ke...
MEMANDANGKAN KAT OPIS & MY OTHER FRIENDS PUNYA TEMPAT SUSAH NAK BUKA FOTOPAGES, SO SAYA SUDAH 'BERHIJRAH' KE http://dekayrell.blogspot.com harap maklum.. :-D terima kasih View this Fotopage entry
pepari
Latest entry:Another " BATILDA"
Salam All, Ini adalah antara pecahan idea dari koleksi " Batilda ". Beza dari sebelum ini, saya lebih tumpukan perinciannya kepada saiz yg lebih kecil. Sebab nya mahu dapatkan kesan yg lebih dramatik. Sebenarnya, saya selalu perasan sendiri kalau guna perincian yg lebih halus hasilnya lebih nampak halus seninya.. Tapi ini pendapat saya saje ye hehe... Perasan sorang2 hahaha... So enjoy ya rakan2... View this Fotopage entry
Sha Za
Latest entry:Edisi Kuih Raya Part 1 & Makan-makan Aidilfitri
Memandangkan Syawal dah hampir sampai ke penghujungnya, maka Sis buat cepat-cepat entry ni…pasal nanti kalau cerita lepas raya, tak la seseronok bercerita dalam musim raya. Kali ni Sis nak bercerita bab kuih raya….. Kalau rumah orang lain, kuih raya teratur saja atas meja di pagi raya, rumah Sis lain ceritanya…Dah 2 tahun macam ni...Tahun lepas hubby Sis dah merungut, bukan apa, kesian kat budak-budak. Tahun ni pun masalah yang sama, bukan kerana perancangan masa tak betul, sebaliknya ada masalah... View this Fotopage entry
Hanizalia Jamil
View this Fotopage latest entry
HanAz ishak
Latest entry:dah berbulan bulan kutinggalkan.....
ASSALAMUALAIKUM.... TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI http://citrarasahanaz.blogspot.com DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ.... terima kasih :-D View this Fotopage entry
HePi FaMiLy aLwAyS
Latest entry:Posink kat Taman Tasik Taiping -17/11/2010
Assalamualaikum... Tanggal 17hb December * PEMBETULAN:- bukan December, tp November 2010, (mintak maap... ) hihi :P bersamaan 10 Zulhijjah 1431, (Raya Haji).. Aku balik kampung ngan kinah and haikal... Asben aku tak dapat balik,,,, sebab ada tugas penting kat tempat keje.. Hakimi pun tak balik.. sebab pesan cikgu.. nak bahagi2 kan buku teks tahun 5 on that day... so.. walau pun terasa berat hati nak tinggalkan kimi kat KL.. and aku lak balik kampung ngan kinah and haikal je.. terpaksa gak aku ... View this Fotopage entry
ni dok main game..
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Liyana Hood
Latest entry:My New Bussiness...ONEDROP PERFUMES...
Salam semua kengkawan... :-D Ni adalah business terbaru Liyana... :-> Perfume ni boleh diguna semasa solat, tiada campuran alkohol & air... ;-) Satu kotak mengandungi 8 botol perfume yg berlain jenis bau... :satisfied_nod: Semuanye wangi2 belaka... :groucho: Sesiapa yg berminat blhlah menghubungi Liyana ditalian yg tertera diatas... :weee: Untuk entry yg terkini, sila lihat dibawah... View this Fotopage entry
lilyrahman fotopages
Latest entry:Ilham Pesona
Assalamualaikum.. Lamanya tak update...ini pun di dikerah oleh noramanik suruh update I punya FP... thanks sis kalau tak ada u hmmmm macam bersarang lah FP ni.Ada lagi tau design yang tak update...kalau free nanti I update lagi k.. [/code] View this Fotopage entry
natasha anuar
Latest entry:GOLD BFC MEMBERSHIP
View this Fotopage entry
Norizan Nor
Latest entry:bunga melor pink.. buleh ke?
pink pun pink la.. View this Fotopage entry
Yana Nona
Latest entry:Kepada Semua Pelanggan Yang Dihormati,
KAMI TELAH BERPINDAH.... Sila ke http://dare2beads.blogspot.com untuk melihat koleksi terkini dari Faryana Collections View this Fotopage entry
cv15
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Amira Ameruddin
Latest entry:I MOVED TO BLOGSPOT..
Salam, Terima Kasih bebanyak kerana masih sudi menyinggah teratak lama saya ini, Buat pengetahuan, saya kini telah berpindah ke blogspot : http://glitznglamz.blogspot.com Saya tidak lagi akan meng"update" di sini.. memandangkan banyak juga spam di bahagian comment.. Jadi, Jemputlah ke Blog saya ye!! View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Wan Kuntum
Latest entry:GUA KELAM, PERLIS~MALAYSIA
to be continued~will be elaborated~SABAR~ View this Fotopage entry
manik eja shariza
Latest entry:Kak Z ~Rainbow~
Salam smua Untuk Kak Z, manik tabur ala-ala versi Rainbow, hujung tangan setinggi 1 inci sahaja....warna kain cukup bercorak, utk menghadiri kenduri keluarga....Bling Bling lah dia lepas ni.... Wassalam smua... View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
mama fahrin n farish
Latest entry:makannnnn...
salammm...orang dah abis raya..aku baru nak letak pic bukak pose :P :P ...ape daaaa;)emmm..xkisah la..janji aku bahagia heheheh..dah fp aku kan..nak letak pic yg tahun 90-an pun xpe la kan...xde sape nak marah pun... :-D :-D untuk kenangan seisi keluarga..pic majlis berbuka puasa merangkap ala house warming di rumah baru kitorg...alhamdulillah..seme bjalan lancar :horay: :horay: :horay: tetamu jemputan just family aku je..xde membe2 pun...tu pun dah penuh satu umah..kalo nak ajak membe kene at... View this Fotopage entry
Kak Erra
Latest entry:PINDAH
SALAM kepada semua pengunjung, untuk entri terkini sila lawat erramanik.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Sue tHe AnGel BeAdS
TEL : 013- 3788051 EMAIL : angelbeadscollection@gmail.com Blog : http://angelbeadscollection.blogspot.com facebook : www.facebook.com/sulasteri rabbini View this Fotopage entry
musalmah othman
Latest entry:FAN PAGE - FACEBOOK (ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA)
SALAM... Maaflah kerana dah lama saya tak update gambar terbaru disini. Untuk kawan2 yang ada akaun Facebook, bole dapatkan gbr2 terkini di Fan Page melalui "ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA". TQ.. http://www.facebook.com/pages/ILHAM-JEMARI-KILAUAN-MUSTIKA/260224362901?v=wall View this Fotopage entry
amoi creations
Latest entry:MISS ME???
Assalamualaikum wbh... Hehehe... tajuk tu buat org mual jer kan di bulan puasa ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Amoi dan Keluarga buat semua rakan2, shabat handai, peminat seni manik dan semua pengunjung Amoi Creations. Amoi dengan ini menjemput semua untuk melawat Amoi Creations di fanpage Facebook amoi. http://www.facebook.com/pages/Seremban-Malaysia/Amoi-Creations-And-Collections/157790000898256 Amoi cuba sedaya upaya untuk memenuhi setiap pertanyaan dengan ilmu amoi yg teramat sedikit i... View this Fotopage entry
elLY mANIk
Latest entry:FB ELLYMANIK
Salam, Kawan2 yang masih ingat lagi pada ELLYMANIK, boleh add elly di sini yer.. http://www.facebook.com/elly.alangmukhtar Keep in touch.. View this Fotopage entry
Bunga Sisik Ikan
Zaleha Yahya
Latest entry:sepi memanjang....
lamernyer sy menyepi dr mengupdate di fp ini...masih gk menjahit tp x serancak dulu...banyak perkara penting yg lebih memerlukan perhatian sy.masih gk melayan tempahan tp sy terpaksa hadkan...Insyaallah selepas disember sy akn kembali aktif..kpd rakan2 lain teruskan dgn jahitan..especiallyutk dana...teruskan usaha ye dik...nti akak doakan di sana... :-> :-D View this Fotopage entry
sALLy kAWaii
Latest entry:Kelas Crumble
Assalamualaikum wbt.. Di sini Sally war2kan kelas crumble yg bakal diadakan di Kuantan dan akan dikendalikan oleh Cikgu Mira kita (miramanik). Tarikh : 3hb Julai 2011 Tempat : Pejabat JPS Kuantan, Tanah Putih.(dekat dgn Pasaraya Giant dan berhadapan dgn Bangunan RTM Pahang) Yuran : Rm200 *peralatan dan makan (tengah hari&ptg) akan disediakan Untuk maklumat lanjut, bolehlah menghubungi Sally di 017-9130507 Sekian, terima kasih.. Wassalam.. View this Fotopage entry
SyaRia Beads Collection
Latest entry:Beraya di rumah K.sally
akhirnya..en Photobucket membenarkn kami tuk update thz picture.. keh...2X!suka sngt2... LOL lyn kn je thz pic tudung itam tu...jiran dpn umah k.sally,kak jah seorg ustazah..yg sngt222 peramah..anak yer sngt syumel!! appy family...with aishah....see2...kn saya kata...husband k.sally sngt sporting....so kiut with 2 son (abg is and adik) n becoming come out!!yeha22..hopely gurl!! abg is "ayah come here take the pic!"...hehe..si ayah dh penat melyn tetamu...keh2...sian... that ... View this Fotopage entry
satu part yg menarik dlm umah k.sally tampal PIC kat dinding!!
man Photostudio
Latest entry:PERUBAHAN TEMPAT
Pada kawan2 semua Minta Maaf la sebab aku sekarang sikit sibuk menguruskan Blog aku...so pada kawan2 semua kalau sudi meh la joint Blog aku.ini alamatnya http://man-photostudio.blogspot.com View this Fotopage entry
Linda Manik
Latest entry:Baju Nor, kakak kpd Farizan
Melalui Farizan, kakaknya Nor meminta saya jahitkan dbhgian tgn saje utk 2 helai bjnya ini. Baju yg ke2nyatu mmg lemah-gemalai sgt..So ini la hasilnya. View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
NatUre ShOOt
Latest entry:contoh2 dekorasi
View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
Anggerik Rimba
KEPADA SAHABAT-SAHABATKU DAN ANDA SEMUA YANG SUDI MELAWAT FOTOPAGES SAYA, UNTUK MELIHAT ENTRY TERBARU SILA SCROLL KEBAWAH YE....TQ.;-) ;-) ;-) Kepada sesiapa yg berkenan dgn slideshow kat atas tu, leh la lawat FP madam ctone http://madamct.fotopages.com/?&page=1, kat sana ada tutorial utk wat slideshow tu.....selamat mencuba........... Kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi saya di: Jamilah binti Mohd sharif, No 137, Kampung Petani, Mk Guar Kepayang, 06... View this Fotopage entry
AINUN ARIEL
Latest entry:BeRhiJraH..
SALAM BUAT SEMUA RAKAN2.. :-D di sini ingin saya maklumkan kini koleksi manik2 saya telah di updatekan ke my blog pula.. kpd semua, jemputla melawat yee... "majula manik demi menjana pendapatan"...ekikikii :wave: alamat barunyer.. http://sulamanik.blogspot.com View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
D rase Enterprise
CLASS BASIC HANDS ON CUPCAKE Kini, syu ada menganjurkan class cupcake. Kepada sesiapa yang berminat boleh bagi detail by sms. Yuran : RM 150.00 Class akan diadakan pada setiap hari Sabtu sahaja dari jam 2.00pm - 7.00pm Tempat : Dirumah syu sendiri, seperti di alamat di atas. Apa yang akan anda dapat? - 16 pcs cupcake hasil tangan anda dengan bantuan teknik2 yang akan syu beri. - percuma 4 nozzle, 1 spatula - percuma 3 resepi (chocolate, vanilla, orange) Ape tunggu lagi? Jom kita bermain... View this Fotopage entry
anuar rafizan
Latest entry:Nakheel beach
View this Fotopage entry
worlds of beadings sweet beads
Latest entry:Jom lawat blog baru
Salam semua....lama sungguh tak diupdate fp ni....bukan taknak update...bila beriya2 nak update aleh2 fp hang.....adoi hangin jugak la sebadan.....hehhee so akhirnya teman decide nak buka semula blog yg dah teman tinggalkan sekian lama...so kawan2 beaders yg kerap / kadang2 / sesekali masuk ke fp teman ni boleh mulai hari ini melayari blog baru teman..di http://mirabeads-azi.blogspot.com Semua hasil kerja teman selepas ni boleh ditonton di sana...tapi fp ni tetap ada utk rujukan hasil2 kerja terdahu... View this Fotopage entry
sinchan d great
Latest entry:Kimi & Fara @ Rawang
View this Fotopage entry
hihihihi
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
iman alwiera
Latest entry:Si Gadis Kecil Berbaju Merah
Lokasi: Playground @ Seri Tanjung,Seksyen 7, Bandar Baru Bangi View this Fotopage entry
ceria...
fiza aziz
Latest entry:the singapore trip
salam semua... dh lama giler tak update FP...kat office bz memanjang...byk sgt report yg nak dibuat... $-) $-) on 3rd- 4th Oct yg lps..sy n cousin g singapore utk tgk friendly game antara sngor n spore... dh alang2 g sana..kite org singgah jap rmh sedara kat sana... actually atuk kite org org singapore...so mmg ramai sedara mara kat sana.... dulu slalu g spore...dia org pun slalu dtg msia... tp since atuk dh meninggal....activity mcm tu kurang la skt...tp slalu keep in touch by phone.... kebersih... View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
diana beads
View this Fotopage latest entry
diana fotopages
PLEASE VISIT http://dianaliciouscakes.blogspot.com View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016